Head Extreme lite '21

R_6045
De Head Graphene 360+ Extreme Lite is afkomstig uit de Extreme collectie van HEAD. Deze collectie is ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel gevoel en extreme spin. Het opvallende uiterlijk sluit perfect aan bij de Extreme collectie.
Grip Maat

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 30% Tot € 81,60
 

Gratis Verzenden vanaf € 50,- binnen Nederland

Omschrijving

De Head Graphene 360+ Extreme Lite is afkomstig uit de Extreme collectie van HEAD. Deze collectie is ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel gevoel en extreme spin. Het opvallende uiterlijk sluit perfect aan bij de Extreme collectie. 

Ontworpen voor de gemiddelde clubspeler, is de EXTREME LITE de lichtste uit de EXTREME serie en tevens de makkelijkste om mee te spelen, maar houdt je toch extreme spin en power. Dit lichte racket weegt 265 gram en heeft een balanspunt van 345 mm voor meer balcontrole en betere wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het grote racketblad van 680 cm2 biedt tevens een uitstekende mix van power en controle.

Productdetails
R_6045

Datasheet

Merk
Head
Serie
Head Extreme
Gewicht
265gram
Bladgrootte
105in2 - 680cm2
Snarenpatroon
16 x 19
Balans
35cm
Bespannen Geleverd
Ja
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: R_6048

HEAD SPEED TEAM '22

De HEAD Speed Team is afkomstig uit de Speed collectie van HEAD. Deze collectie is speciaal ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel snelheid. De Team uitvoering is lichter en gemakkelijker te hanteren dan de Pro en MP en is daarom perfect voor de speler die extra wendbaarheid nodig heeft. Het racket wordt bespannen...

Referentie: R_3001

Head Prestige Pro '22

De Head Prestige Pro is afkomstig uit de Prestige collectie van HEAD. Dit is de opvolger van de Head Prestige MP. Deze Tour variant heeft een meer open, dynamisch 18/20 bespanpatroon en is voorzien van de Graphene Touch technologie voor een geweldig en zacht gevoel. Dit racket is ontworpen voor technische spelers en zit op de rand van hoge precisie en...

Referentie: R_2226

Tecnifibre TF-X1 285

De Tecnifibre TF-X1 285 is afkomstig uit de TF-X1 serie van Tecnifibre. De TF-X1 285 is speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar meer power in combinatie met veel comfort.

Referentie: R_2503

Yonex Ezone 100L 285 Gr.

De Yonex Ezone 100L is een racket uit de nieuwe Ezone collectie van Yonex. De Ezone rackets bieden de spelers extra veel power en veerkracht. Daarnaast zorgt de grotere sweetspot voor nog meer dynamisch vermogen en balsnelheid. Deze rackets zijn ideaal voor hard hitters die op zoek zijn naar een optimale combinatie van power en controle.

Referentie: R_2202

Tecnifibre TF40 305 18x20

De Tecnifibre TF40 305 18M is afkomstig uit de TF40 serie van Tecnifibre. De TF40 305 is speciaal ontworpen voor spelers met een lange/snelle slag die op zoek zijn naar een middelzwaar racket dat zorgt voor veel precisie en controle.

Referentie: R_6049

HEAD SPEED TEAM LITE '22

De HEAD Speed Team Lite is afkomstig uit de Speed collectie van HEAD. Deze collectie is speciaal ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel snelheid. De Lite biedt jou alle voordelen van de Speed serie in een licht, gemakkelijk te hanteren racket dat perfect is om mee te beginnen. Het racket wordt bespannen geleverd....

Referentie: R_6043

Head Extreme MP LITE '21

De Head Graphene 360+ Extreme MP Lite is afkomstig uit de Extreme collectie van HEAD. Deze collectie is ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel gevoel en extreme spin. Het opvallende uiterlijk sluit perfect aan bij de Extreme collectie. 

Referentie: R_1402

DUNLOP SX300 LS

De Dunlop SX300 LS is afkomstig uit de racketcollectie van Dunlop. Deze rackets zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Dunlop met Srixon, waarbij 100 jaar aan ervaring wordt gecombineerd met de Japanse topkwaliteit frames. De SX rackets bieden extra spin, zonder dat dit ten koste gaat van de controle.

Referentie: R_6023

Head Radical Lite '21

De Head Graphene 360+ Radical Lite is afkomstig uit de Radical collectie van HEAD. Deze serie levert een perfecte combinatie van kracht, controle en spin en is bruikbaar voor alle type spelers. Dankzij de Graphene 360 technologie biedt de Radical Lite een zachte aanraking en een geweldig gevoel. Het racket wordt bespannen geleverd. Indien u een andere...

Referentie: R_6012

Head Boom TEAM '22

De HEAD Boom Team is afkomstig uit de collectie van HEAD. Dit is een geheel nieuwe collectie voor spelers die opzoek zijn naar meer stabiliteit en gewicht. De uitstekende kwaliteit en moderne uiterlijk zorgen ervoor dat jij je over niets druk hoeft te maken op de baan!

Referentie: R_2214

Tecnifibre T-Fight 295 RS

De Tecnifibre T-Fight 300 RS is afkomstig uit de T-Fight serie van Tecnifibre. De T-Fight 300 is speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar extra power en controle. Dit middelzware racket van 300 gram vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het balanspunt...

Referentie: R_6050

HEAD GRAPHENE TOUCH SPEED ELITE

De Head Graphene Touch Speed Elite is afkomstig uit de Graphene Speed collectie van HEAD. Deze collectie is speciaal ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel snelheid. De Speed Elite biedt jou alle voordelen van de Speed serie in een licht, gemakkelijk te hanteren racket dat perfect is om mee te beginnen. Het racket...

Referentie: R_6031

Head Gravity tour '21

De Head Graphene 360+ Gravity Tour is afkomstig uit de Gravity collectie van HEAD. Deze nieuwe serie is speciaal ontworpen voor de moderne, snelle speelstijl. De Gravity racketcollectie is ideaal voor de agressieve speler van elk niveau. Het tweekleurige design  geeft het racket een speciale touch!

Referentie: R_6034

Head Gravity s '21

De Head Graphene 360+ Gravity S is afkomstig uit de Gravity collectie van HEAD. Deze nieuwe serie is speciaal ontworpen voor de moderne, snelle speelstijl. De Gravity racketcollectie is ideaal voor de agressieve speler van elk niveau. De Gravity S is geschikt voor een brede groep spelers en zorgt voor extra power dankzij het lichte gewicht en het grote...

Referentie: R_6114

HEAD BOOM JUNIOR 26

De HEAD Boom Junior is afkomstig uit de collectie van HEAD. Dit is een geheel nieuwe collectie voor spelers die opzoek zijn naar meer stabiliteit en gewicht. De uitstekende kwaliteit en moderne uiterlijk zorgen ervoor dat jij je over niets druk hoeft te maken op de baan!