Head Gravity PRO '21

R_6030

De Head Graphene 360+ Gravity Pro is afkomstig uit de Gravity collectie van HEAD. Deze nieuwe serie is speciaal ontworpen voor de moderne, snelle speelstijl. De Gravity racketcollectie is ideaal voor de agressieve speler van elk niveau. Het tweekleurige design  geeft het racket een speciale touch!

Grip Maat
Professioneel Bespannen

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 30% Tot € 129,60
 

Gratis Verzenden vanaf € 50,- binnen Nederland

Omschrijving

De Head Graphene 360+ Gravity Pro is afkomstig uit de Gravity collectie van HEAD. Deze nieuwe serie is speciaal ontworpen voor de moderne, snelle speelstijl. De Gravity racketcollectie is ideaal voor de agressieve speler van elk niveau. Het tweekleurige design  geeft het racket een speciale touch!

Dit zwaardere racket weegt 315 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle voor terug. Het balanspunt van 315 mm zorgt voor de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 645 cm2 voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
De nieuwe Graphene 360+ technologie is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, wordt al jaren door HEAD gebruikt rond het hart van het frame voor meer gewicht in de top. Dit zorgt voor extra power en stabiliteit.

Productdetails
R_6030

Datasheet

Merk
Head
Serie
Head Gravity
Gewicht
315gram
Bladgrootte
100in2 - 645cm2
Snarenpatroon
18 x 20
Balans
31,5cm
Bespannen Geleverd
Nee
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: R_6020

Head Radical MP '21

De Head Graphene 360+ Radical MP is afkomstig uit de Radical collectie van HEAD. Deze serie levert een perfecte combinatie van kracht, controle en spin en is bruikbaar voor alle type spelers.

Referentie: R_2220

Tecnifibre T-Rebound 298 IGA

De Tecnifibre T-Rebound 298 IGA is afkomstig uit de Tecnifibre racketcollectie. De rackets uit deze collectie zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. Door de samenwerking tussen designers, productmanagers en de vrouwelijke tennissers, geven de Rebound rackets antwoord op de wensen van de vrouwelijke tennisser. De combinatie van de beste...

Referentie: R_2226

Tecnifibre TF-X1 285

De Tecnifibre TF-X1 285 is afkomstig uit de TF-X1 serie van Tecnifibre. De TF-X1 285 is speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar meer power in combinatie met veel comfort.

Referentie: R_2202

Tecnifibre TF40 305 18x20

De Tecnifibre TF40 305 18M is afkomstig uit de TF40 serie van Tecnifibre. De TF40 305 is speciaal ontworpen voor spelers met een lange/snelle slag die op zoek zijn naar een middelzwaar racket dat zorgt voor veel precisie en controle.

Referentie: R_2502

Yonex Ezone 100 300 Gr.

De Yonex Ezone 100 is een racket uit de nieuwe Ezone collectie van Yonex. De Ezone rackets bieden de spelers extra veel power en veerkracht. Daarnaast zorgt de grotere sweetspot voor nog meer dynamisch vermogen en balsnelheid. Deze rackets zijn ideaal voor hard hitters die op zoek zijn naar een optimale combinatie van power en controle.

Referentie: R_1401

DUNLOP SX300

De Dunlop SX300 is afkomstig uit de racketcollectie van Dunlop. Deze rackets zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Dunlop met Srixon, waarbij 100 jaar aan ervaring wordt gecombineerd met de Japanse topkwaliteit frames. De SX rackets bieden extra spin, zonder dat dit ten koste gaat van de controle.

Referentie: R_3002

Head Prestige Tour '22

De Head Prestige Tour is afkomstig uit de Prestige collectie van HEAD. Dit is de opvolger van de Head Prestige Pro. De Tour maakt zijn naam waar en is ideaal voor snelle rallies op de meest prestigieuze banen. Het racket combineert de ultieme precisie met een grotere sweetspot voor extra kracht, ideaal voor de agressieve speler.

Referentie: R_6051

HEAD INSTINCT 270 '22

De Head Graphene Touch Instinct 270 is afkomstig uit de racketcollectie van HEAD. Het racket wordt bespannen geleverd. Indien u een andere snaar wenst kunt dit hieronder aangeven.

Referentie: R_3003

Head Prestige MP '22

De HEAD Prestige MP is afkomstig uit de Prestige collectie van HEAD. Dit was de voormalige Head prestige Tour. Deze Prestige collectie beschikt over een mat zwart design met rode details en is geschikt voor technische spelers die streven naar ultieme precisie.

Referentie: R_6019

Head Radical Pro '21

De Head Graphene 360+ Radical Pro is afkomstig uit de Radical collectie van HEAD. Deze serie levert een perfecte combinatie van kracht, controle en spin en is bruikbaar voor alle type spelers. Dankzij de Graphene 360 technologie biedt de Radical Pro een zachte aanraking en een geweldig gevoel.

Referentie: R_2501

YONEX EZONE 98 305 GRAM

De Yonex Ezone 98 is een racket uit de nieuwe Ezone collectie van Yonex. De Ezone rackets bieden de spelers extra veel power en veerkracht. Daarnaast zorgt de grotere sweetspot voor nog meer dynamisch vermogen en balsnelheid. Deze rackets zijn ideaal voor hard hitters die op zoek zijn naar een optimale combinatie van power en controle. De Ezone 98 is het...

Referentie: R_6045

Head Extreme lite '21

De Head Graphene 360+ Extreme Lite is afkomstig uit de Extreme collectie van HEAD. Deze collectie is ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel gevoel en extreme spin. Het opvallende uiterlijk sluit perfect aan bij de Extreme collectie.

Referentie: R_1402

DUNLOP SX300 LS

De Dunlop SX300 LS is afkomstig uit de racketcollectie van Dunlop. Deze rackets zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Dunlop met Srixon, waarbij 100 jaar aan ervaring wordt gecombineerd met de Japanse topkwaliteit frames. De SX rackets bieden extra spin, zonder dat dit ten koste gaat van de controle.

Referentie: R_6040

Head Extreme PRO '21

De Head Graphene 360+ Extreme PRO is afkomstig uit de Extreme collectie van HEAD. Deze collectie is ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel gevoel en extreme spin. Het opvallende uiterlijk sluit perfect aan bij de Extreme collectie. De Extreme Pro is het zwaarste model van de serie en biedt de meeste power en...