WILSON SENSATION SET NATURAL

R_3220

De Wilson Sensation Comfort is een comfortabele multifilament snaar uit de Wilson collectie voor spelers die op zoek zijn naar een goede mix van comfort, balgevoel en speelbaarheid. Deze armvriendelijke snaar vangt vervelende trillingen op en beschikt over een hoge elasticiteit waardoor er meer snelheid aan de bal meegegeven kan worden.
  

Snaar Dikte
 

Gratis Verzenden vanaf € 50,- binnen Nederland

Omschrijving

De Wilson Sensation Comfort is een comfortabele multifilament snaar uit de Wilson collectie voor spelers die op zoek zijn naar een goede mix van comfort, balgevoel en speelbaarheid. Deze armvriendelijke snaar vangt vervelende trillingen op en beschikt over een hoge elasticiteit waardoor er meer snelheid aan de bal meegegeven kan worden.
  
De snaar bestaat uit Dupont Zycro vezels, met daaromheen een aantal coatings. De Zycro fibers zorgen voor extra comfort doordat de sweetspot wordt vergroot en de schokdemping toeneemt. De coatings zorgen ervoor dat de duurzaamheid toeneemt, doordat de binnenste kern goed beschermd wordt.

Deze snaar is in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoe dunner de doorsnede van de snaar, des te elastischer de snaar is waardoor je meer gevoel en controle krijgt. Hoe dikker de doorsnede van de snaar, des te sterker en duurzamer de snaar is.  

Productdetails
R_3220

Datasheet

Merk
Wilson
Lengte
12,2m
Materiaal
Mulitifilament
Kleur
Naturel
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: R_3481

MSV Focus HEX White

De MSV Focus-Hex is een monofilament snaar die de optimale combinatie biedt van controle, spin en duurzaamheid. Deze co-polyester snaar met zeshoekige vorm is de bestverkochte snaar van MSV en is meerdere keren beoordeeld als “Dé polyester snaar van het jaar.”

Referentie: R_3245

BABOLAT SYNTHETIC GUT 200M BLUE

De Babolat Synthetic Gut is een fijne snaar uit de collectie van Babolat. De flexibele polyamide kern van de Synthetic Gut staat garant voor een uitstekende speelbaarheid en een goed spinpotentieel. De snaar is een echte synthetische nylon snaar met een stevige kern en biedt uitstekende power en comfort in combinatie met een langere levensduur.

Referentie: R_3482

MSV CO Focus Black

De MSV Co-Focus is een monofilament snaar die de optimale combinatie biedt van controle, power en duurzaamheid. De Co-Focus is van hetzelfde materiaal gemaakt als de populaire Focus-Hex, maar heeft in tegenstelling tot die snaar een ronde vorm.

Referentie: R_3414

HEAD VELOCITY MLT SET NATURAL

De Head Velocity MLT is een zeer comfortable multifilament snaar. De Velocity MLT is de ultieme krachtgerichte snaar voor de club- of toernooispeler.De snaar beschikt over een multifilament polyamide vezelkern. De buitenste lagen van de snaar zorgen voor efficiëntie en kracht, waardoor jouw slagen niet te stoppen zijn. De speciale laag bovenop de snaar...

Referentie: R_3360

Signum Pro Firestorm SET

De Signum Pro Firestorm is een monofilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een optimale mix tussen control  en power.De snaar bevat een sterke polyester kern en kent een hoge spanningsbehoud en duurzaamheid. Deze snaar is gemaakt van materiaal met een nieuwe moleculaire structuur, waardoor de power en balcontrole optimaal is.

Referentie: R_3429

TECNIFIBRE RAZOR CODE 200M BLUE

De Tecnifibre Razor Code is een monofilament co-polyester snaar en biedt een optimale mix van spin en duurzaamheid. De Razor Code speelt zachter dan traditionele polyester snaren, heeft meer power en zorgt voor uitstekende schokdemping. 

Referentie: R_3473

TOALSON MUGGEN ROL SET NATUREL

Twee gedraaide hoog veerkrachtige Mugen monofilamenten zijn gevuld tot multifilament gevuld met het polyurethaan. Het creëert een uitstekende kracht die de verbeelding te boven gaat door zachtere speelbaarheid.

Referentie: R_3384

HEAD LYNX 200M YELLOW

De Head Lynx is een duurzame monofilament snaar die de optimale combinatie biedt van controle en balgevoel. Deze snaar is ideaal voor agressieve baseline spelers die op zoek zijn naar een duurzame snaar die de nodige controle biedt.De monofilament snaar is gemaakt van Polyester en heeft goede speeleigenschappen. Het voordeel van een polyester snaar is dat...

Referentie: R_3289

Solinco Vanquish 12,2M

De Solinco Vanquish is een multifilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een optimale mix van balgevoel, controle en comfort. Deze snaar is ideaal als je op zoek bent naar een armvriendelijke, comfortabele snaar met een verbeterde controle.

Referentie: R_3322

LUXILON 4G ROUGH SET

De Luxilon 4G Rough 125 is een copolyester tennissnaar die 30% beter de spanning vasthoudt, uiterst speelbaar is en waarvan de duurzaamheid een onbetwistbaar pluspunt is. Voor nog meer grip en topspin kreeg het oppervlak van de snaar in de 4G rough versie een ruwere textuur.

Referentie: R_3271

Solinco Tourbite 200M

De Solinco Tour Bite is een monofilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een optimale mix van spin, power en controle. De snaar bevat een co-polyester kern en kent een hoge spanningsbehoud en duurzaamheid. Deze snaar heeft een unieke vierkante vorm, waardoor de spinmogelijkheden optimaal zijn. De nieuwe co-polyester samenstelling zorgt voor...

Referentie: R_3226

WILSON REVOLVE SPIN SET GREEN

De Wilson Revolve Spin is een duurzame monofilament snaar die zorgt voor veel spin en controle. De Wilson Revolve biedt uitzonderlijke power zonder dat dit ten koste gaat van het speelcomfort. 

Referentie: R_3467

TOALSON LASER SET GREEN

De Toalson Laser Set Green is de ideale snaar voor de snaarbrekers die op zoek zijn naar een duurzame snaar. De Laser Set Green is een snaar gemaakt van polyester wat zorgt voor een hoge balsnelheid. 

Referentie: R_3205

WILSON REVOLVE 200M WHITE

De Wilson Revolve is een duurzame monofilament snaar die zorgt voor veel spin en controle. De Wilson Revolve biedt uitzonderlijke power zonder dat dit ten koste gaat van het speelcomfort.

Referentie: R_3403

HEAD SONIC PRO SET BLACK

De Head Sonic Pro is een duurzame monofilament snaar die de optimale combinatie biedt van controle en comfort. Deze unieke snaar is zeer geschikt voor de tennisser die op zoek is naar een snaar die zorgt voor een goed balgevoel en de nodige power gecombineerd met comfort en controle.

Referentie: R_3323

Luxilon Savage Black SET

De Luxilon Savage is een monofilament snaar en ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een betaalbare snaar van goede kwaliteit. De savage heeft een zeshoekige vorm, waardoor de grip op de bal uitzonderlijk is. Een geschikte snaar voor krachtspelers die graag controle willen behouden.