Babolat Pure Strike Serie

Babolat Pure Strike Serie

Er zijn 13 producten.

Sorteer op:
Item 1-13 van 13 in totaal item(s)
Actieve filters

Referentie: R_2040

BABOLAT PURE STRIKE 97 (310 GR) '24

De Babolat Pure Strike 97 is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. Dit racket biedt de perfecte combinatie voor spelers die streven naar ultieme controle en precisie.

Referentie: R_2038

Babolat Pure Strike 98 18x20 '24

De Babolat Pure Strike 98 18x20 is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. Dit racket is perfect voor de agressieve speler die op zoek is naar stabiliteit en consistentie bij elke slag.

Referentie: R_2037

Babolat Pure Strike 98 16x19 '24

De Babolat Pure Strike 98 16x19 is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. De Pure Strike is ontworpen voor aanvallende spelers die hard en vol vertrouwen slaan.

Referentie: R_2036

Babolat Pure Strike 100 16x20 '24

De Babolat Pure Strike 100 is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. Dit racket is ideaal voor agressieve spelers met een moderne speelstijl gebaseerd op snelheid en dynamisch spel.

Referentie: R_2035

Babolat Pure Strik 100 '24

De Babolat Pure Strike 100 is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. De Pure Strike is ontworpen voor aanvallende spelers die hard en vol vertrouwen slaan.

Referentie: R_2034

Babolat Pure Strike Team '24

De Babolat Pure Strike TEAM '24 is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. De Pure Strike is ontworpen voor aanvallende spelers die hard en vol vertrouwen slaan.

Referentie: R_2033

Babolat Pure Strike Lite '24

De Babolat Pure Strike Lite is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. Het racket heeft een blad van 645 cm2, standaard 16/19 snaarpatroon en is lichtgewicht (265g), wat zorgt voor controle en wendbaarheid. De combinatie van vlasvezels in het handvat en SMAC-patches in het frame biedt een uitstekend gevoel en dempt het geluid bij elke slag....

Referentie: R_2027

Babolat Pure Strike VS

De Babolat Pure Strike VS keert terug voor 2022! Babolat ontwierp de Pure Strike VS voor de speler die graag met controle en gevoel speelt. Babolat heeft de graphics van de Pure Strike geüpdatet met een strakke cosmetische look.

Referentie: R_2024

Babolat Pure Strike 100

De Babolat Pure Strike 100 is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. De Pure Strike 2019 rackets hebben een nieuwe kleurstelling en beschikken over een frame met meer body voor extra power en stabiliteit.

Referentie: R_2023

Babolat Pure Strike 16x19

De Babolat Pure Strike 16x19 is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. De Pure Strike 2019 rackets hebben een nieuwe kleurstelling en beschikken over een frame met meer body voor extra power en stabiliteit.

Referentie: R_2022

Babolat Pure Strike 18x20

De Babolat Pure Strike 18x20 is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. De Pure Strike is ontworpen voor aanvallende spelers die hard en vol vertrouwen slaan. De Pure Strike 2019 rackets hebben een nieuw design en bieden ultieme controle gecombineerd met uitzonderlijk gevoel!

Referentie: R_2020

Babolat Pure Strike Tour

De Babolat Pure Strike Tour is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. De Pure Strike is ontworpen voor aanvallende spelers die hard en vol vertrouwen slaan. De Pure Strike 2019 rackets hebben een nieuw design en bieden ultieme controle gecombineerd met uitzonderlijk gevoel!

Babolat Pure Strike Tennisracket

De Babolat Pure Strike is afkomstig uit de babolat racketcollectie. De Babolat Pure Strike rackets staan bekend om de precisie en controle die ze bieden. Deze rackets zijn dus ideaal voor technische spelers die op zoek zijn maximale balcontrole, waarbij ze zelf voldoende power kunnen genereren.

Babolat Pure Strike lijn

De Babolat Pure Strike collectie bestaat uit rackets voor zowel competitie- als tourspelers. Alle Babolat Pure Strike rackets zijn te bestellen in verschillende gripmaten.

Babolat Pure Strike testen?

Weet je niet welk Babolat Pure Strike racket je moet kiezen? Bekijk dan onze informatiepagina over tennisrackets of neem contact op met onze klantenservice. Wil je een racket testen? Dit kan uiteraard. Bij Rojo Racketsports bieden wij u de mogelijkheid om rackets te testen. Neem voor het testen van rackets contact op met onze klantenservice. Voor advies omtrent uw racketkeuze bent u ook bij onze klantenservice aan het juiste adres.